header

Vopsele Lavabile

linia profesionala standard_resize02

Standard - Vopsea de zugravit pentru interior, cu mare putere de acoperire, pe baza de copolimeri vinilversatici, bioxid de titan si incarcaturi speciale. Produsul perfect uscat prezinta optima rezistenta la frecari si optima transpirabilitate. Datorita usurintei cu care se intinde pe suport se obtin finisari cu aspect omogen si placut. Standard este indicat obtinerii de bune rezultate cu preturi minime; ideal pentru edificii civile si cazarme.

tabel standard_resize02
interno transpirabila_resize

Interno - Vopsea de zugravit cu o mare putere de acoperire si cuploare alba. Produsul este transpirabil si rezistent la frecari, iar dupa uscarea completa (cca. trei saptamani) rezista bine la stergerea cu burete umed; contine Mixtop ceea ce impiedica formarea mucegaiului. Interno este potrivit pentru orice fel de local. datorita aspectului sau opac ascunde bine eventualeledefecte ale tencuielilor si permite obtinerea unei bune finisari cu pret mic.

tabel interno_resize02
segno_resize
murcolore_resize

Segno - Vopsea de zugravit formulata cu materii prime selectionate pentru a obtine o mare putere de acoperire si culoare alba. Produsul este transpirabil, impermeabil, iar dupa uscarea completa (cca. trei saptamani) poate fi spalat cu un burete umed. Poate fi folosit in mediu umed sau pe tencuieli inca neuscate; contine Mixtop ceea ce impiedica formarea mucegaiului. Segno este potrivit pentru orice fel de local, poate fi aplicat la exterioare pe suprafete care nu sunt expuse direct la intemperii, este recomandabil pentru obtinerea unei protectii discrete, cu un cost redus; este recomandat si pentru birouri sau scoli.

tabel segno_resize02

Murcolore - Vopsea de zugravit formulata cu materii prime selectionate pentru a obtine o mare putere de acoperire si culoare alba. Produsul este transpirabil, impermeabil, iar dupa uscarea completa (cca. trei saptamani) poate fi spalat cu un burete umed. Poate fi folosit in mediu umed sau pe tencuieli inca neuscate; contine Mixtop ceea ce impiedica formarea mucegaiului. Murcolore est potrivit pentru orice fel de local si in special pentru bai, bucatarii, birouri sau scoli. Aplicat la exterioare garanteaza optima protectie si se mentine nealterat multi ani.

tabel murcolore_resize
sigla1
[Acasa] [Despre IMER SA] [Contact] [Vopsele Lavabile] [Linia Profesionala] [Alte Produse] [Downloads] [Lucrari] [Legal]
CONSTRUCTOR.RO <http://constructor.ro/> referinta firmelor de constructii