header

imercalcio_resize
quarz_resize
imerquarz_resize
imerbeton_resize

ImerCalcio - Vopsea de zugravit pe baza de copolimeri vinilversatici, bioxid de titan, oxozi selectionati, faina de cuart si incarcaturi speciale, ce confera produsului o mare rezistenta la intemperii si care formeaza o pelicula elastica in stare sa reziste tensiunilorcreate in zidarii sau in tencuieli. Imercalcio este indicat in decorearea si protejarea suprafetelor murale externe ce trebuie sa reziste conditiilor climatice celor mai severe.

tabel imercalcio_resize

Quarz - Vopsea de zugravit pentru exterioare, pe baza de copolimeri vinilversatici, bioxid de titan, oxozi selectionati, faina de cuart 0,7u si incarcaturi speciale, ce confera produsului o mare rezistenta la intemperii si care formeaza o pelicula elastica in stare sa reziste tensiunilor create in zidarii sau in tencuieli.Quarz este indicat in decorearea si protejarea suprafetelor murale externe ce trebuie sa reziste conditiilor climatice celor mai severe, precum si in restaurarea si recuperarea patrimoniului istoric si artistic.

tabel quarz_resize

ImerQuarz - Vopsea de zugravit pentru exterioare, pe baza de copolimeri vinilversatici, bioxid de titan, oxozi selectionati, faina de cuart 0,5u si incarcaturi speciale, ce confera produsului o mare rezistenta la intemperii si care formeaza o pelicula elastica in stare sa reziste tensiunilor create in zidarii sau in tencuieli.ImerQuarz este indicat in decorearea si protejarea suprafetelor murale externe ce trebuie sa reziste conditiilor climatice celor mai severe, precum si in restaurarea si recuperarea patrimoniului istoric si artistic.

tabel imerquarz_resize

ImerBeton - Vopsea de zugravit acrilica cu o mare putere de acoperire, ce confera produsului o mare rezistenta la intempreii si care formeaza o pelicula elastica in stare sa reziste factorilor alcalini si acizi. Toate culorile sunt din crom si plumb cu o baza VOC. Ajunge la rezistenta maxima de impermeabilitate dupa o perioada de aproximativ trei saptamani si este insensibil la ploaie dupa cateva ore dupa ce a fost aplicat. ImerBeton este adecvat tuturor tipurilor de suprafete murale.

tabel imerbeton_resize
sigla1
[Acasa] [Despre IMER SA] [Contact] [Vopsele Lavabile] [Linia Profesionala] [Alte Produse] [Downloads] [Lucrari] [Legal]
CONSTRUCTOR.RO <http://constructor.ro/> referinta firmelor de constructii