header

imer colorsistem
chit stucofillers_resize

Chit Stuco Fillers se foloseste nediluat pentru repararea unor fisuri aparute in perete si pentru repararea tamplariei din lemn.

Idral Fix - Fixativ izolator mural in solutie apoasa pe baza de copolimeri vinilversaticiideal pentru izolarea supreafetelor murale pentru premiterea absorbtiei uniforme, pentru favorizarea aderentei si formarea peliculei vopselei de finisare.

idral fix_resize
tabel idralfix_resize

Diluant Nitro Extra - produs pentru diluare vopselelor pe baza de nitroceluloza si a celor sintetice cu uscare rapida. Datorita solvabilitatii este indicat si pentru curatirea suprafetelor ce urmeaza a fi vopsite. Aplicarea se face doar cu pistolul de vopsit. Continut: Toluen

Diluant Sintetic - produs pentru diluarea vopselelor sintetice cu uscare lenta. Aplicarea se face cu bidineaua, rulul sau chiar cu pistolul de vopsit. Continut: amestec Whitespirit.

Imeralkid - Vopselele Alchidice se folosesc pentru protejarea suprafetelor din lemn, metal, sticla, glet de ipsos. Inainte de aplicare suprafetele se pregatesc corespunzator prin degresare, sablare, periere. Se poate aplica cu pensula, rulul sau prin pulverizare, direct pe suprafata de acoperit sau peste grund. Fiecare strat se aplica dupaimeralknd_resize uscarea celui precedent. Timpul de uscare la tempereatura de 20o C este de 24 de ore. Produsul se poate dilua cu diluant sintetic in proportie de max 15%. Imainte de utilizare produsul va fi omogenizat. Putere de acoperire 6 +/- 1 m2/litru in functie de suportul pe care este aplicat.

diluant_resize

Lac colorat pentru lemn - se utilizeaza pentru protectia lemnului impotriva intemperiilor si pentru a-i da o nuanta conform paletei de culori. Contine un tratament pentru carii si alte insecte daunatoare lemnului. Se aplica in 2 straturi: se dilueaza in proportie de 10 - 15% pentru ambele straturi. Daca lemnul este foarte uscat si de o esenta mai moale, in unele cazuri, este nevoie de un al treilea strat pentru a avea si luciu. Pentru diluantul care se va utiliza se vor studia instructiunile de pe ambalaj.

Lac Transparent - Se utilizeaza pentru proimeralknd_resize02tectia lemnului impotriva intemperiilor si pentru a-i da o nuanta conform paletei de culori. Contine un tratament pentru carii si alte insecte daunatoare lemnului. Se aplica in 2 straturi: se dilueaza in proportie de 10 - 15% pentru ambele straturi. Daca lemnul este foarte uscat si de o esenta mai moale, in unele cazuri, este nevoie de un al treilea strat pentru a avea si luciu. Pentru diluantul care se va utiliza se vor studia instructiunile de pe ambalaj.

sigla1
[Acasa] [Despre IMER SA] [Contact] [Vopsele Lavabile] [Linia Profesionala] [Alte Produse] [Downloads] [Lucrari] [Legal]
CONSTRUCTOR.RO <http://constructor.ro/> referinta firmelor de constructii